dilluns, 5 d’octubre del 2009

Lluny i a l'hora al teu costat =)





Avui és el teu dia... avui fas 18 anys Lídia!! I encara que estiga ací en Florència, estic al teu costat en aquest dia tan especial perquè sempre ho hem estat i ara, malgrat la distància, continue estant-ho.

Saps que quan érem xicotetes anàvem entre les baralles i les rialles, però sempre juntes!!! Entre nines i joguines anàrem creixent i ara compartim altres coses igualment divertides. Però som nosaltres dos, les mateixes, Rebeca i Lídia, germanes! Això q ens uneix, aquest vincle, no el trenca res, no el canvia res perquè és fortíssim.

Cadascuna és diferent, té els seus gustos, les seues aficions, les seues amistats... a cadascuna li agrada menjar una cosa, vestir de determinada manera i escoltar un tipus de música.. però a l'hora compartim mil moments i sentiments! Per això ara estic amb tu, i d'ací dos setmanetes llargues vindràs i et mostraré tot açò q estic vivint, aquesta ciutat i la seua gent! Ho voràs amb els teus propis ulls... podràs comprovar quant d'encant té Florència!! I saps? estic pensant que anirem a una pastisseria, menjarem un trossot de pastís, cantarem "aniversari feliç" i bufarem les veletes juntes!! Perquè tens 18 anys, hui eres major d'edat.. però entre nosaltres realment no canvia res... continuarem parlant en converses de nit, cantant cara l'espill, ballant un dissabte, prenent un bombó, rient juntes...

Disfruta del teu dia tati, perquè 5 d'octubre fa 18 anys que per a mi té un sentit molt especial... és un dia gran.. el dia en que la meua germana fa anys!!

Ens veiem ben ben prompte per estes terres italianes!!! T'estime molt tati!! =)


Rebe**


PD: graciosa&granosa ^^*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada