diumenge, 27 de setembre del 2009

Oggi... un dia perfetto!!




Diumenge de turisme per Florència!! I és que després de 2 dies de papers... s'agraeix un cap de setmana com el que hem tingut per ací!

Dissabte calma i relax per recuperar forces!! I per la nit... una vegada més a Santa Croce però, anit sí, el botelló anà seguit d'un pub de lo més exclusiu, tan exclusiu que sols ens deixaren entrar a les xiques... i no no, nosaltres som un pack!! o tots o ningú.. així que conforme entràrem i ens posaren la pulsereta vip... sortírem per la porta del costat jejeje

Hui un dia meravellós de turisme!! Aprofitant que era el cap de setmana del patrimoni europeu hem anat visitar alguns dels monuments de Firenze gratis!! Però imagineu.. un bon diumenge asolellat estava plenet de turistes i les cues eren enormes. Però al final ens hem fet l'ànim i després d'una hora i mitja de cua hem entrat a la galeria degli Uffizi!! I mare meua.. ahí s'ha parat el temps!! En entrar he comprat una guia (un llibret) que feia un recorregut per les sales... i he anat movent-me junt als meus companys de quadre en quadre, de sala en sala, d'escultura en escultura.. admirant tot allò que els grans de la història de l'Art ens han regalat! De veres, un plaer per a la vista i els sentits!!

Després, a casa, ens esperaven uns llacets de pasta amb salseta de tomaca i ceba que ens havia preparat el nostre chef particular! I una vegada assaborida aquesta delícia (que s'agraïa especialment ja que eren les 5 de la vesprada) hem anat a aprofitar la "gratuïtat" i ens hem posat de camí al Palazzo Pitti.

Aquesta meravella immensa de pedra amaga unes galeries de gran valor... i uns jardins impressionants (que no hem pogut vore perquè estavne ja tancats.. anirem pròximament jejeej). Si és que la part nostra del riu és super boniqueta... malgrat que no siga tan turística com el pur centre centre.

Però el moment estrella del dia ha vingut quan ens hem posat a caminar i a poques passetes de la plaça del palazzo hem vist una gelateria xicoteta que a la porta tenia una cartellet "handmade".
En principi no hem entrat però en tornar de pegar una volteta per un parc verd proper no hem pogut ressistir la temptació i síiii ens hem fet el nostre primer gelat a Firenze!!
I mare meua quin gelatto!!! nutella i iogurt!! això q t veus un carapuxet xicotet i de sobte t'amollen 2 bolotes!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm d'eixos per les nostres terres no hi ha no!! mare meua.. una delícia feta gelat!! (ja els provareu quan vingau per ací! ;) )


I res, gelat en mà ens hem assegut a l'explanada que envolta el castell per gaudir d'una posta de sol increïble... sí, realment la posta de sol és un dels moments que més m'agrada del dia a Florència!! El sol va amagant-se i deixa pas a centenar de llumetes que il·luminen suaument les cases de poques altures, els carrers d'adoquins i les obres d'art... sí, és perfecte eixe moment... així que ara a dormir, i a somiar en el sabor d'una nutella mentre el sol s'amaga entre les muntanyes de la Toscana.

Rebeca**

1 comentari:

  1. ohhh
    de segur que les postes de sol ahi son precioses ( jo també en soc fan de veure com el sol diu adeu deixant pas a la misteriosa nit )
    volem fotos d'això!!!
    aiii es dificil ficar-se en la teua pell i sentir tot el que estas sentint tu per allà, ja que no tinc referents. pero de segur que es fantastic i indescriptible.
    cada anecdota es un record,i el teu temps allà te data de caducitat... aixi que no perdes ni un segon ( a no ser que siga per fer la siesta, que això es sagrat!)

    besadetes mil!cosa guapa

    ResponElimina